mei
11

Fietsliefhebber? Zo stal je ze stijlvol thuis

Geschreven door: // admin
Geplaatst in: // Huis, Huis inrichten

Nederland is een fietsland, dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Het vlakke landschap en de korte afstanden tussen locaties maakt de fiets het perfecte vervoermiddel. Een fiets kun je als vervoermiddel zien, maar ook steeds vaker wordt hij recreatief gebruikt. In Nederland zijn 19 miljoen fietsen in gebruik, de hoogste fietsdichtheid van de wereld! Maar de fiets wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt om van a naar b te komen, maar ook als accessoire in huis.

Deze trend is al enkele tijden zichtbaar, een fiets in de huiskamer. Natuurlijk niet je vieze mountainbike of oude rammelbak, maar een tof model op een mooie manier gestalt. Als echte fietsliefhebber stal jij jou pronkstuk op een stijlvolle manier in huis. Hier enkele manieren waarop je dit kunt doen:

bikeshelf1. De Bike Shelf

De Bike Shelf is een combinatie van de boekenplank en een ophangsysteem van je fiets. De Bike Shelf is bedacht om je fiets op een elegante en ruimtebesparende manier op te kunnen hangen. Je hebt niet alleen een je fiets aan de kant, ook nog eens een leuke boekenplank.

bookbike2. Book Bike

Wederom een combinatie van boeken opbergen en je fiets stallen. Klaar met je tochtje fietsen? Hang hem dan eenvoudig op in je boekenkast. Daarnaast heb je ook nog eens plaats voor je fietshelm, bidon, sleutels etcetera. Het vergt iets meer ruimte dan de Book Shelf, maar is dan ook zeker een mooi stuk voor in je huiskamer.

3. BH

bikehangerDe BH, Bike Hanger, is een mooie en functionele manier om je fiets op te hangen in je interieur. De Bike Hanger is gebaseerd op een ladder. Je steunt de stellage tegen de muur waardoor je je fiets veilig en stevig kunt ophangen. Naast het ophangen van je fiets, heb je nog ruimte over voor mooie accessoires of je fietsaccessoires. De BH is uitgevoerd met een kurk laagje, waardoor je de fiets kunt ophangen zonder dat je de lak van je fiets beschadigt.

Verschillende creatieve manieren om je fiets op een stijlvolle manier in huis te stallen. Dus laat je mooie fiets niet in de schuur of op straat verpieteren, maar zet hem binnen als kunstwerk!