jun
30

Welke mogelijkheden zijn er voor een eigen Jacuzzi®?

Geschreven door: // admin
Geplaatst in: // Huis

jacuzziJacuzzi® baden worden steeds populairder. Logisch ook, want de baden zorgen voor enorm veel wellness en ontspanning en zijn tegenwoordig een stuk betaalbaarder. Ook geïnteresseerd in je eigen Jacuzzi®? Alles over Jacuzzi’s en de mogelijkheden lees je hier.

Er zijn enorm veel verschillende Jacuzzi® modellen. Je hebt de keuze uit compacte modellen met maar twee zitplaatsen, maar ook uit heel riante modellen met wel tien zittingen en lounges, compleet met krachtige powerjets. Daarnaast kun je ook kiezen voor een hoop extra’s als aroma-units, muziekinstallaties, led-verlichting, speciale hydromassages, etc. Ook de omkasting van de Jacuzzi® biedt veel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een neutrale, zwarte kast van kunststof, maar ook voor een luxe teakhouten omkasting voor nog meer exclusiviteit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Plaatsingsmogelijkheden

Een Jacuzzi kan zowel in de woning als in de tuin geplaatst worden. Toch kiest bijna honderd procent voor een Jacuzzi® in de tuin, aangezien dat om logistieke redenen een stuk eenvoudiger is. De gemiddelde Jacuzzi® is twee bij drie en kan dus niet door een deur. Wie een Jacuzzi® in huis wil, zal het dak open moeten breken of al bij de opbouw van het huis de Jacuzzi® moeten plaatsen. Een Jacuzzi® kan vaak moeiteloos in de tuin gehesen worden, waardoor deze locatie de voorkeur geniet. Daarnaast zijn de heilzame effecten ook groter als de Jacuzzi® in de tuin staat, zo blijkt uit onderzoek. Het loont om de Jacuzzi® dicht bij huis te plaatsen, zodat je niet een heel stuk door de kou hoeft te lopen. Ook is het verstandig om boven de Jacuzzi® een overkapping te plaatsen. Je houdt hem hiermee schoner en profiteert tevens van meer privacy.

Je kunt er ook voor kiezen om de Jacuzzi® (deels) in te graven. Zorg wel voor een betonnen, waterpasse fundering in het gat, zodat de Jacuzzi® stabiel blijft staan. Houd er ook rekening mee dat de essentiële onderdelen goed bereikbaar blijven voor eventueel onderhoud.