okt
28

Wil ik loungen, dineren of beide?!

Geschreven door: // admin
Geplaatst in: // Tuin, Tuin inrichten

loungeJe zult het misschien niet denken, maar tuinmeubelen kunnen zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden. We zien tegenwoordig de trend dat we met z’n allen naar buiten verhuizen. We bouwen veranda’s, overkappingen en buitenkeukens. Op deze manier verlengen we de zomer en genieten we langer met vrienden en familie van het buitenleven. Een buitenverblijf zonder een lounge-, dining- of lounge-diningset is niet compleet. Welke set staat in jouw droomtuin? Maak kennis met de verschillende modellen!

Relaxen op een loungeset

Op een loungeset begin en eindig je de dag relaxed. In deze set kun je lekker onderuit zakken en met een boek of drankje van de dag genieten. Een loungeset is geschikt voor meerdere personen, waardoor het een praktisch meubelstuk is tijdens feestjes en partijtjes. Loungesets zijn in verschillende materiaalsoorten, kleuren en groottes verkrijgbaar. Eigenlijk is niks te gek in de tuinmeubel wereld. Je ziet namelijk kleine, grote, paarse, ronde en vierkante modellen in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Zo worden de creatiefste wensen nog vervuld!

Ook zie je loungeset in verschillende stijlen. In een landelijke omgeving past bijvoorbeeld een robuuste loungeset van het houtmerk ROUGH. Het uiterlijk van teakhouten tuinmeubelen wordt nog stoerder door het ontstaan van haarscheurtjes en barstjes. Deze ontstaan door weersinvloeden. In een moderne omgeving komen kunststof gevlochten loungesets helemaal tot hun recht. Deze strak vormgegeven loungesets zijn zowel in lichte als donkere kleuren verkrijgbaar.

loungebank

Tafelen aan een diningset

Een diningset bestaat uit een tafel met daaromheen verstelbare of standenstoelen. Een diningset verschilt van een loungeset door de actieve houding van de stoelen. Als je gek bent op lang tafelen en naborrelen, kan een diningset niet in jouw droomtuin ontbreken. Een diningset is ook zeer geschikt om aan te werken met een laptop, om een spelletje aan te spelen met de kids of om de route voor een kampeervakantie uit te stippelen. Aan een diningset kun je met een klein en groot gezelschap van een zomerse of nazomerse dag genieten.

diningset

All-in-one: Lounge-diningset

Ben je door het lezen van bovenstaande informatie geïnspireerd door zowel een lounge- als diningset? Wil jij in jouw droomtuin zowel relaxed als actief kunnen zitten? Dan is een lounge-diningset dé oplossing voor jouw droomtuin. Een loungeset gecombineerd met een hoge tafel maakt een set erg multifunctioneel. Stel je voor: uitbuiken na een feestmaaltijd in de buitenlucht, wegzakkend in zachte loungekussens, voetjes van de vloer en GENIET!

all-in-one