apr
23

Parfum shoppen

Geschreven door: // en Co
Geplaatst in: // Relaxen, Vrije tijd

Wat doe je op een regenachtige soort-van-herfstdag in april? Juist, binnen zitten en een beetje op het internet surfen. Na alle nieuws sites en shopping communeties afgegaan te zijn ga ik dan vaak even online window-shoppen. Shop mee!

Vergelijkingssites

Hoewel er bedroevend slechte vergelijkingssites bestaan, vind ik ze over het algemeen prettig in gebruik aangezien ze je inzicht geven over het product en waar je het het voordeligst kunt kopen. Of je nou op zoek bent naar een broodrooster of een nieuwe auto, voor elk product is wel een vergelijkingssite te vinden. En dan heb ik het niet alleen over prijsvergelijk of Wehkamp, maar ook over vergelijkingssites die speciaal rondom één product gemaakt zijn. Een voorbeeld van zo’n vergelijkings-site is parfum-vergelijk.

 

Parfum-vergelijk

Ik noem die site natuurlijk niet voor niets, het is mijn favoriet als het om het vergelijken van één product gaat. Het is een visueel aantrekkelijke site met een enorm uitgebreid assortiment aan parfums en verzorgingsproducten. Verzin maar een parfummerk en ze hebben het. Op mijn favoriet Chanel na dan, daarvan hebben ze helaas maar een product in het assortiment en dat is er een voor mannen..

 

Parfum-Blog

Op de site vind je ook een link naar een bijbehorend parfumblog. Dit blog genaamd De Parfumkrant is een onderhoudend en informatief blog met informatie over parfummerken en de geschiedenis van parfum, maar ook over bijvoorbeeld het boek ‘Das Parfum’.

Mijn buurmeisje spaart parfumflesjes en toen ze een spreekbeurt moest houden was het onderwerp snel bedacht: Parfum! Ze komt regelmatig bij mij over de vloer en op een van die bezoekjes heb ik samen met haar infor
matie gezocht over parfum. We hebben alle benodigde informatie van het parfum blog kunnen halen. Handig!

Tags // , ,